Quantum Touch

Quantum Touch is een ‘healingmethode’ waarmee je spectaculaire resultaten kunt behalen. Quantum Touch geeft een nieuwe dimensie aan het begrip healing. Een hele nieuwe vorm van genezen voor een nieuwe tijd: snel, effectief en zonder schadelijke bijwerkingen. De behandeling is geschikt voor jong en oud, ook dieren hebben er baat bij. Energie is in ons leven de bindende factor en het is fantastisch om te zien hoe je die verbinding kunt versterken door middel van Quantum Touch.

Chiropractors zijn onder de indruk van het feit dat botten en wervels spontaan op hun oorspronkelijke plek lijken te glijden na slechts een lichte aanraking. Fysiotherapeuten zien in deze behandeling een bijzondere methode om ontstekingen snel tot rust te brengen. Therapeuten van allerlei disciplines zijn onder de indruk van de resultaten van hun behandeling met Quantum Touch. Het geeft een diepere ontspanning en snellere resultaten met massages. Reiki en andere vormen van healing zijn, gecombineerd met Quantum Touch, onvoorstelbaar effectief.

Quantum Touch (eventueel met een massage) wordt gecombineerd met verschillende ademhaling- en lichaamsbewustzijn- technieken. Alles heeft een eigen trillingsniveau (Hertz). Een kwetsuur of blessure trilt op een lager frequentie dan ‘gezonde’ lichaamsdelen. Hetzelfde geldt voor boosheid of plezier. Ga het maar bij jezelf na als je boos of juist vrolijk bent. Het verschil is in je lichaam en geest snel voelbaar. Met behulp van Quantum Touch wordt een hoog trillingsveld gecreëerd rondom de te behandelen plek, zonder gebruik te maken van een machine. Deze hoogfrequente trilling zet de zelf genezingskracht (de biologische intelligentie) in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. De cliënt zal zichzelf door de wet van resonantie op natuurlijke wijze aanpassen aan deze hoge trilling.

Quantum Touch is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode, maar ook voor behandeling van pijn, ontstekingen en aandoeningen. Ook op emotioneel- en psychisch niveau heeft het reeds vele malen zijn uitstekende werking bewezen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Ten eerste ga ik je ‘uitlijnen’. Dat wil zeggen hoe recht staan je (heupen, bekken en hoofd). Vanaf dat punt gaan we stukje voor stukje de pijnplekken langs die je zelf aangeeft. Afhankelijk van jouw situatie kan de behandeling langer of korter duren. Vaak is het belangrijk om een vervolgafspraak te maken.

Contra-indicaties.

Gezien er in mijn praktijk meerdere personen komen voor allerlei behandelingen, verzoek ik je als je zwaar verkouden of griepverschijnselen hebt de afspraak te verzetten. Is voor jezelf ook prettiger.

Binnen de eerste 3 maanden zwangerschap kan in overleg behandeld worden.

Overige klachten zijn niet relevant en kunnen behandeld worden. Ook kinderen met ADHD of mensen die geopereerd worden/ zijn. Het verlicht altijd je pijnklachten.

Je bent van harte welkom om je eigen genezingsproces te bevorderen.

De behandeling kan eventueel gecombineerd worden met een ontspanningsmassage.